Hjem > Nyheter > Innhold

Plastindustrien stadig uønsket i California

Sep 16, 2019

Solana Beach, CA, har forbudt distribusjon av engangsplastflasker på byarrangementer, ifølge en artikkel iSan Diego Union-Tribune, og mange av innbyggerne i den kystbyen er i favør. "Havet drukner i plast, og necropsies på hvaler har avslørt opptil åtte tonn søppel og plast i tarmene," skrev Ruth Hargrove, en San Diego advokat, i et brev som støtter forbudet. "Ingenting vil virkelig forandre seg før vi stopper produksjonen av plast."Spilltilbehør og spillkorthylse, kortstokkboks, bindemiddel.

Det er en ganske hard uttalelse, men det forteller plastindustrien, som er betydelig i California, hvor samfunnet står: Stopp produksjonen av plast! Det bør være en vekker til de 78.500 arbeiderne i Californias plastproduksjonsindustri, staten med flest ansatte i plastindustrien, ifølge data fra PLASTICS Industry Association.Spilltilbehør og spillkorthylse, kortstokkboks, bindemiddel.

I henhold tilUnion-Tribuneartikkel ba representanter fra California Restaurant Association og California Grocers Association om «endringer for å utsette [forordningens] effektive dato og for å holde noen plastprodukter tilgjengelige på forespørsel.» Den forespørselen ble avslått.Spilltilbehør og spillkorthylse, kortstokkboks, bindemiddel.

I tillegg fortalte en "talskvinne for American Beverage Association bystyret at brusflasker laget av PET-plast lett kan resirkuleres, inkludert etikettene."Spilltilbehør og spillkorthylse, kortstokkboks, bindemiddel.

De ble ikke imponert. Bystyrets medlemmer foretrakk å se på studier som viser at «altfor få plastflasker resirkuleres, og at selv resirkulert plast aldri helt forsvinner». Kan jeg foreslå at grunnen "altfor få plastflasker resirkuleres" er fordi altfor fåFolkvirkelig bryr seg om miljøet, selv "greener" i California?Spilltilbehør og spillkorthylse, kortstokkboks, bindemiddel.

Solana Beach-forordningen tillater "disponibel matserviceutstyr på forespørsel, men den må være laget av komposterbart materiale." Jeg lurer på hvor mange komposteringsanlegg i San Diego County faktisk aksepterer såkalt "komposterbar" plast? I min omfattende forskning har jeg ennå ikke funnet noen industriell komposteringsanlegg som aksepterer disse elementene, selv om de samles på en eller annen måte i tillegg til engangsstrøms resirkuleringskasser og tatt til et komposteringsanlegg.Spilltilbehør og spillkorthylse, kortstokkboks, bindemiddel.

«På samme måte må restauranter og andre matleverandører bare servere tilberedt mat ved hjelp av matservicevare som er resirkulerbar og komposterbar», heter det i artikkelen.Spilltilbehør og spillkorthylse, kortstokkboks, bindemiddel.

"Restauranter vil bli oppfordret til å få kundene til å ta inn sine egne gjenbrukbare kopper i stedet for å gi engangskopper."Spilltilbehør og spillkorthylse, kortstokkboks, bindemiddel.

Alert, Solana Beach City Council: Komposterbar plast og mye papirbord er ikke akseptert på de fleste kommersielle komposteringsanlegg - bare mat og verftsavfall er egnet for kompostering. Bare fordi du gjør en avgjørelse betyr ikke at det er mulig for innbyggerne å gjennomføre det.

Det er California statlige forskrifter for diners bringe sine egne gjenbrukbare kopper og beholdere, selv om de ble løsnet av en ny forskrift som ble undertegnet i loven av Gov. Gavin Newsom i juli i år som gir restauranter valget om å melde seg på en tryggere, mer regulert versjon av denne praksisen. Ifølge det nye lovforslaget er etablissementer som ønsker å bruke beholdere levert av beskyttere ikke forpliktet til å rengjøre dem. Men rester av mat som beskyttere ønsker å ta med seg hjem i sine egne gjenbrukbare beholdere, må legges inn i beholderne på et sted atskilt fra kjøkkenets serviceflate.Spilltilbehør og spillkorthylse, kortstokkboks, bindemiddel.

California-regningen tvinger heller ikke restauranter til å bruke takeout-beholdere hentet inn av kunder, men det gir dem muligheten til å følge mer offisielle retningslinjer om containere hentet inn fra utsiden. Mange restauranter har strenge forbud mot at matbeholdere blir hentet inn utenfra av beskyttere.

Lovforslaget endrer også måten mat står og food trucks opererer på festivaler og andre arrangementer. Før regningen ble vedtatt, måtte matleverandører på disse "midlertidige serveringsstedene" bare bruke engangsplater og kjøkkenutstyr. Nå vil "gjenbrukbare gjenstander tillates så lenge de rengjøres på stedet eller på et godkjent anlegg."Spilltilbehør og spillkorthylse, kortstokkboks, bindemiddel.