Hjem > Nyheter > Innhold

Italias Stevanato Group-lisenser Pen-injector Technology for Diabetes Care

Oct 11, 2019

Haselmeier, en utvikler og produsent av innovative selvinjiseringsapparater med hovedkontor i St. Gallen, Sveits, har kunngjort inngåelse av en eksklusiv avtale med Stevanato Group (Piombino Dese, Italia) om å lisensiere Axis-D penninjeksjonsteknologi og intellektuell eiendom for utvikling, produksjon og forsyning av injektoren for diabetesbehandling. Spilltilbehør og spillkorthylse, dekkboks, bindemiddel.

Axis-D penninjektor ble designet og utviklet av Haselmeier sammen med partnerne. En versjon av penninjektoren markedsføres for tiden av et stort farmasøytisk selskap og er godkjent for bruk av European Medical Agency (EMA) og FDA, blant andre regulerende organer. Spilltilbehør og spillkorthylse, dekkboks, bindemiddel.

Stevanato-gruppen planlegger å bruke denne teknologien og IP-en for å skaffe en ny penninjektor for å støtte behovene til diabetespasienter. Når designen til enheten er ferdigstilt, vil den bli produsert på et av Stevanato Groups produksjonsanlegg med omfattende verktøy og støpekompetanse, heter det i pressemeldingen. Delmontering og sluttmonteringsutstyr vil bli levert av Stevanato Groups virksomhet i Danmark. Spilltilbehør og spillkorthylse, dekkboks, bindemiddel.

Stevanato Group er verdens største privateide designer og produsent av parenteral glassemballasje for legemiddelindustrien. Medlemmer av selskapene inkluderer Balda, som er dedikert til produksjon av diagnostiske forbruksvarer, leveringsenheter og medisinske komponenter. Balda (Bad Oeynhausen, Tyskland) tilbyr avansert injeksjonsstøpeevne og plastkompetanse ved anlegg i Tyskland, Romania og USA. Stevanato kjøpte Balda i 2016. Spilltilbehør og spillkorthylse, dekkboks, permer.

"Vi er glade og stolte over å ha Stevanato Group som vår strategiske partner for Axis-D i diabetes," sa Frédéric Gabriel, sjef for innovasjonssjef i Haselmeier, i en forberedt uttalelse. "Stevanato Group har demonstrert de siste årene en jevn utviklingsstrategi kombinert med unike integrerte evner og er i stand til å utnytte Haselmeiers penninjeksjonsplattform for å bringe den til neste nivå," la Gabriel til. Spilltilbehør og spillkorthylse, dekkboks, bindemiddel.

"Stevanato Group ønsker alltid strategiske avtaler med nøkkelaktører i markedet velkommen for å utvide den globale kapasiteten," sa Paolo Patri, teknologisjef i Stevanato Group. "Med denne avtalen fortsetter vi å utvide vår portefølje av enheter for pasienter som lider av diabetes. Dette kompletterer det pågående arbeidet med vår prisbelønte 1 ml patronbaserte bærbare enhet, som vil gi våre biofarmasøytiske partnere muligheten til å gi pasienter både standard og alternative behandlingsløsninger. " Tilbehør til spill og spillkorthylse, dekkboks, bindemiddel.