Hjem > Om oss

1. vår historie

Jolly Sunshine Limited har spesialisert seg på plastindustrien i over 10 år i Kina. Våre tre viktigste forretningsområder er spillforsyninger, stasjonær plast og emballasjemateriale. Vi startet som en liten operasjon, men har nå blitt en av de ledende leverandørene i plastindustrien i Kina.


I dag har Jolly Sunshine Limited vært en av de beste produsentene av kvalitetsplastvarer, for eksempel: kortboks, korthylse, kortalbum, tegneseriepose, kortdeler, dokumentpose, klippfil, OPP-topppose, skjærende PP-ark, etc….


2. Fabrikken vår

Jolly Sunshine Limited ligger i Dongguan Kina. Som en global produsent innen spillforsyning, plastpapir og emballasjemateriale, kan vi tilby one-stop-løsning som dekker designråvarer, produksjon og logistikk for hver kunde.

3. vår prokanal
Jolly Sunshine Limited' s produkter inkluderer følgende:


1, spillrekvisita: Dekkkasse, korthylse, kortalbum, tegnesekk, ermesider, kortdeler, lekematter osv.
2, Plastpapir: Dokumentfil, Dokumentpose, Fotoalbum, Albumsider, Utvidelsesfil, klippfil, klar bok, PP-indeksdeler, PP-ark, etc.
3, emballasjemateriale: HDPE / LDPE / CPE / PP / CPP / OPP / 100% biologisk nedbrytbar pose, T-skjortepose / flat pose / boksesekk


Vi leverer produkter over hele verden til et bredt spekter av selskaper, alt fra store multinasjonale organisasjoner til små enkeltbedrifter.


4. produkt søknad

Spillforsyninger brukes mye i handel med kortspill og brettspill. Gir en god kvalitet på kortbeskyttelsen.


Plastpapir påføres kontor' s virksomhetsdrift og skole' s utdanning.


Emballasjemateriale brukes i stor grad i pakningsområdet som gir forbrukerne en mer praktisk livsstil. Med trendene innen miljøvern har vi utviklet 100% biologisk nedbrytbar maisstivelsespose som kan konsumeres i karbondioksid og vann.


5. vårt sertifikat
Vi føler alltid at all suksess i selskapet vårt er direkte relatert til kvaliteten på produktene vi tilbyr. For tilbehør til spillkort har vi bestått ICTI-sertifikat som er et must for å produsere Pokémon-tegneserieartikler. Mens vi for plastposer har passert SGS, ISO9001-2008, EN13432& ASTMD6400, AS4736 etc.


6.Produksjonsutstyr
Vi har profesjonell platemaskin som produserer PP / PO / PE / CPP-ark med forskjellig tykkelse, farge og preging, blåser maskin for å lage PP / PO / PE / CPE-ruller med forskjellige tykkelser og farger for å kontrollere materialkostnad og kvalitet fra begynnelsen.

Dessuten er det skjæremaskiner for å produsere annen form av PP-ark, kobbertrykkemaskin for å produsere plastposen og OPP-toppposen.


7.Produksjonsmarked
Våre kunder fra både hjemmemarkedet og det utenlandske markedet som dekker emballasjeindustrien, kontor / utdanning stasjonært felt, spillkort tilbehør, etc. 70% produkter er utenrikshandel, mens balansen 30% tilhører hjemmemarkedet.


8.Vår service

Vi er OEM og ODM leverandør.


Fra pre-service hjelper vi kundene med å utvikle varene sine, og gir nyttige ideer for forbedringer.


For salg av service vil vi bekrefte alle detaljene i varekravet, sikre produktkvaliteten. Vi har lenge samarbeidet speditør som kan tilby den mest økonomiske tjenesten, velkommen til å konsultere CIF eller CFR.


Sist men ikke minst: Etter salgstjeneste vil vi følge opp kundens tilbakemeldinger og se om det er behov for forbedring i neste bestilling. Vi tar grep og løser problemet i tide hvis det oppstår problemer.